onsdag 29. oktober 2008

Hjemmeoppdatering


Auau i halsen, hosteanfall og potta tett nese er diagnosen min idag. Tenkte det ikke var så lurt å gå på skolen, så her er jeg hjemme og leser bok og skal snart gjøre litt lekser. Deilig å sove en stund og bare ha en dag å slappe av på. Må være frisk til helgen, for da er det speider tur!! Så heller være hjemme fra skolen noen dager.

Solen skinner igjen!! Glinser på fjellene og på taksteinene fordi det er så kaldt. Så det reflekterer. Littegranne snø ligger igjen fra i går, men det forsvinner nok snart. Var kosleig når det snødde igår. SNøen dalte men la seg ikke, og det var kaldt. Det var som om det var Desember. Men det er jo bare snart November. Var en herlig dag i går, med flott vær!!

Anja så etter halloween kostyme igår, og... vi var innom mye rart. Men vi endte på ruben's oppe ved fløibanen. Mikael som dro hos ditt. Vi fant mye rart der, men ingenting hun kunne bruke. En god del "flotte" parykker var det og. Og en snømann som snøen vokser på :D:D Veldig morsomt, men snøen popper ut av snømannen så den blir stor og sterk! eg vil ha en sånn en, ser så kjekt ut å ha.
Endelig er det stygge været over, så da er det slappe av sesong igjen. Og slippe å ta på seg så gruelig mye klær når man skal ut. Stillongs er jo lurt å ha, fordi det er kaldt ute. Men det gjør ingenting. Regnbukse er mer stress for det må vi ta av og på.

Ingen kommentarer: