onsdag 19. november 2008

Guess where?

Einar og Susanne melder atter en gang inn fra klasserommet opp tre etasjer til høyre og bak den blå døren med navnet 34, fra matte timen.
Einar sitter og gjør "utrolig" mye matte, jeg sitter "begravd" i matte bøker. Einar mener han jobber effektivit idag. Jeg gjør d og :D:D E jo effektiviseringsfisken, så må jo være effektiv. :-P mr. Brown sitter bak oss med knukket arm og gjør faktisk matte.

Små prat og latter sprer seg rundt i klasserommet. Vinden uler ute og regnet pisker på ruten. Det er mørkt. Det er litt koselig, skal snø senere i uken. Det blir kjekt. Snødde i går, når jeg kom ut fra Grand (etter en arbeidsøkt) og i går kveld etter koret. Snart JUL!! Det betyr snart bursdag!! Hva har dette med matte, tenker dere? Det har alt. Det er 21 dager til min bursdag 35 dager til jul. Det er ikke mange timer, minutter, sekunder.

Ehm..... Ehm.... Ehm.... (Einar som har det litt gøy)

Da melder vi ut fra denne FANTASTISKE matte timen. Vi kommer tilbake neste gang vi har tid eller har lyst til å være "utrolig" effektive eller sitte "begravd" i matte bøker. Takk for at dere leste fra oss denne gangen, dere er fantastiske lesere. Gjør at vi ønsker å komme tilbake.

Sanne og Einy

Ingen kommentarer: