søndag 14. desember 2008

14.desember - BIL og Mikael

E ikke noe god til å følge kalender tingen, så jeg tror jeg gir opp. Fortsetter heller med de vanlige bloggene mine igjen. I dag var det BIL igjen :D:D Juleavsluttning, så no er det en måned til neste gang. Kommer til å savne det, fordi det er så utrolig gøyt. De e syyykt gode, og morsomme og se på.

Dreaming Blue Del Barco Soleglad er med, og han er definitivt en av de beste. Han klarer å improvisere uten problemer og finne på mye rart. Digger han!!

Konserten i dag gikk som forventet. Uten nok øving så går det sjelden bra. Vi kom oss hel skinnet gjennom -.- Med en del små feil og dirigering som ikke var noe god... Hun forvirret oss totalt til tider. I hvert fall tekstmessi. Deilig å få alle jule konserter overstått. Bare juleshowet igjen, men det blir kjempe gøy. LItt små nervøs selvfølgelig. Første gang jeg synger alene foran et stort publikum... Wish me luck.

Mikael du må bli frisk igjen! God bedring, skjønningen ^^ Imorgen er det sykebesøk tid for deg. Spis masse mat og vitaminer. Ikke for mye smerte stillene og drikk mye vann eller saft eller noe.
Utrolig glad i deg, vennen <3 Ta vare på deg selv. StoooooR klem til søte deg.

Ingen kommentarer: